Odoo-15 Maj 2024

Workshop Online me studentet e Fakultetit te Ekonomise, Universiteti i Vlores ‘Ismail Qemali’. Programet e kontabilitetit te informatizuar, rendesia dhe oportunitetet per studentet. Studenteve ju krijohet mundesi internship-i me kompanine Master IT, perfaqesuese e Odoo ne Shqiperi.       MasterIT – Business…

Continue Reading

B4Students

Në kuadër të forcimit të marrëdhënieve dhe kontakteve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me Stakeholders (sipërmarrës, kompani, biznese kombëtare dhe ndërkombëtare), Ju njoftojmë se, Presidenti i Grupit BALFIN, z. Samir Mane, ka shprehur dëshirën dhe interesimin e tij personal për të zhvilluar një…

Continue Reading

PUNESIM

FORMULAR PER PUNESIMIN   KERKESE PUNESIMI Ky formular kerkohet prej individeve te cilet kerkojne pune. Ne ju rekomandojme ne bizneset me te cilat bashkepunojme. Kliko ketu.   OFERTE PUNESIMI Formulari plotesohet prej bizneseve. Ju prezantoni kerkesen tuaj dhe ne do tju rekomandojme stafin…

Continue Reading