Odoo-15 Maj 2024

Workshop Online me studentet e Fakultetit te Ekonomise, Universiteti i Vlores ‘Ismail Qemali’. Programet e kontabilitetit te informatizuar, rendesia dhe oportunitetet per studentet. Studenteve ju krijohet mundesi internship-i me kompanine Master IT, perfaqesuese e Odoo ne Shqiperi.       MasterIT – Business…

Continue Reading

B4Students

Në kuadër të forcimit të marrëdhënieve dhe kontakteve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me Stakeholders (sipërmarrës, kompani, biznese kombëtare dhe ndërkombëtare), Ju njoftojmë se, Presidenti i Grupit BALFIN, z. Samir Mane, ka shprehur dëshirën dhe interesimin e tij personal për të zhvilluar një…

Continue Reading

Java e Sipermarrjes

Today we discussed with the Minister of Enterprise, Mrs. Delina Ibrahimi and a group of experts in the field and members of the Albanian E-Commerce Association regarding the problems of the electronic commerce sector in Albania. Among the main problems during the discussions…

Continue Reading

AECA ANETARESIMI

  Qendra ‘Trajnimi Im’ prej Shtator 2023 behet anetare e AECA ( Albanian E-Comerce Association) . AECA është shoqata e parë në Shqipëri e fokusuar tek shitjet online. Ne jemi krijuar me një qëllim të qartë për të përmirësuar ambjentin e tregtisë elektronike…

Continue Reading