KONSULENCE

KONSULENCE PER INDIVIDET DHE BIZNESET

Konsulenca ofrohet për bizneset dhe individët. Ajo ofrohet online dhe në zyra. Në qytete te ndryshme te Shqiperise ajo ofrohet online. Në disa qytete si Tirane, Durrës, Fier, Vlorë, Berat prej vitit 2020 në ofrojmë bashkëpunim me partnerët tanë. Ata janë Zyra Kontabiliteti ose Ekonomiste të pavarur të cilët ju shërbejnë bizneseve në këto qytete. Bashkëpunimi mund të jetë i drejtëpërdrejtë me partnerët tanë ose një kombinim bashkëpunimi. Ju, ne dhe partnerët.

1- TATIME DHE KONTABILITET

2- RESEARCH

3- PORTAL ONLINE

4- MARKETING


 

 

Fiskalizimi i Biznesit
BIZNES-SHTET
FISKALIZIMI ME PARA NE DORE
FATURA BIZNES ME BIZNES
FATURE TATIMORE SHITJE
KONSULENCE PER SOFTWARE,BIZNESE DHE INDIVIDE
Software+Kontabilitet+Fiskalitete
INDIVIDE BIZNESE INSTITUCIONE
previous arrow
next arrow
Fiskalizimi i Biznesit
BIZNES-SHTET
FISKALIZIMI ME PARA NE DORE
FATURA BIZNES ME BIZNES
FATURE TATIMORE SHITJE
KONSULENCE PER SOFTWARE,BIZNESE DHE INDIVIDE
Software+Kontabilitet+Fiskalitete
INDIVIDE BIZNESE INSTITUCIONE
previous arrow
next arrow