EXCEL-KURSE

Te interesuarit e fushes se ekonomise mund te plotesojne nivelin e njohurive duke u trajnuar per Microsoft Excel dhe duke rritur profesionalizmin e tyre.

Trajnimet ofrohen per fillestaret dhe te gjithe nivelet te cilat duan te hedhin nje hap tjeter i cili eshte nje plus ne njohurite e tyre.

Kurset ne Microsoft Excel ofrohen edhe per individe te cilet ndodhen jashte Shqiperise. Rekomandohen kurset ne Webinar per te cilat  ofrohen cmime me te uleta se kurset e tjere. Cmimet per jashte Shqiperise jane njelloj si per kurset qe zhvillohen ne Shqiperi. Prej disa vitesh ne ofrojme trajnim edhe ne shtete si: Gjermani, Itali, Greqi, USA, Angli ne te gjitha format e trajnimeve online.

Ne kete menyre kursantet te cilet banojne jashte Shqiperise mund te perfitojne ne kohe, cmime dhe te kursejne per levizjen drejt qendrave te trajnimit.

……………

Njohuri te domosdoshme ne Excel per te gjithe perdoruesit e programeve kompjuterike financiare ofrohen ne disa nivele:

 

 

 

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider