ALPHAWEB BUSINESS

Alpha Web eshte nje program per financat dhe kontabilitetin e firmave i përshtatshëm për: bizneset tregtare, prodhuese, ndërtim, shërbim, zyrat e kontabilitetit, bankat, ojf-të etj. Ai mund te perdoret nga te gjithe: Administratoret, Ekspertet Kontabel, Kontabilistet e Miratuar, Ekonomistet e firmave dhe ata te cilet studiojne ose kane perfunduar studimet.

Kontabiliteti i biznesit duke perdorur Alpha Web eshte i mundur nepermjet mesimit te softwerit online ose ne zyre.

Njohurite per programin, kontabilitetin dhe fiskalitetet kombinohen shume mire ne trajnimet per Alpha Web. Shpenzoni  disa jave duke u trajnuar per programin financiar dhe kontabel Alpha Web dhe do te filloni te beni pjese ne profesionistet e suksesshem.

KURSE ONLINE DHE ZYRE

SOFTWARE+KONTABILITET+FISKALITETE

Programi i Kursit per Programin Alpha Web Business.

Kliko ketu…

1-Nivelet e kurseve :A1+A2+B1+B2+C1+C2.

2-Fillestaret: Per fillestaret rekomandohen te ndiqet programi me ngjyre te zeze.

3-Format e kursit:Kurse te DedikuarKlasa te Vogla, Klasa te Medha, Webinar

4-Koha e kursit: Shiko ketu

5-Ndermarrje: 2  Ndermarrje ne dispozicion

a-Ne ndermarrjen e pare ju mund te shikoni si kane punuar te tjeret me Alpha Web.

b– Ne ndermarrjen e dyte, do te punoni ne menyre te pavarur dhe ne kete menyre do te rrisni aftesite tuaja.

6-Fleksibiliteti:Program sipas kerkeses dhe llojit te aktivitetit (per Ekspertet Kontabel, Kontabilistet & Ekonomistet).

7-Ushtrim Praktike:Ne trajnim kursantet do te trajtojne situata praktike te cilat ndodhin cdo dite ne biznes.

8-Teste:Procesi i zhvillimit te kursit testohet ne menyre te vazhueshme, nepermjet testeve

9-Testimi Final:Testim ne perfundim te trajnimit:

10-Suport: Kursanteve ju ofrohet suport ne disa drejtime a-Ju prezantojme ofertat aktuale te punes b-Suport ne vendin e punes

11-Certifikimi                     Ne jemi te autorizuar nga prodhuesi i programit Alpha Web

Format e kurseve online dhe ne zyre per programin Alpha Web: