KURSE TE DEDIKUAR

Ne kursin e dedikuar i cili mund te jete online ose ne zyre, fokusimi eshte tek kursanti. Ju ushtroheni se bashku me pedagogun perkates (ne kohe reale). Rekomandohet per ekonomistet, kontabilistet dhe individe ne fillimet e tyre te cilet jane ne distance ose nuk kane kohe per te zhvilluar ne te njejten kohe punen dhe trajnimin.

Karakteristikat e Kurseve te Dedikuar:

 1. Perberja e klases:           1 person.
 2. Fillimi:                              Me rregjistrim paraprake.
 3. Rregjistrimi:                    Kliko ketu.
 4. Lloji i kursit:                    Ne zyre dhe online.
 5. Orare:                              Rakordohet cdo jave.
 6. Kursi i radhes:                Ne cdo moment.
 7. Programet e kurseve:
       1. Alpha Web BusinessAlpha ListepagesaAlpha Farmaci,  Alpha Pharma
       2. Excel i Avancuar
       3. Excel per Ekonomistet
       4. Excel per Bankieret
       5. Excel per Plane Biznesi
       6. Praktike me Alpha Web
 8. Procedura:                     Instruktori punon ne kohe reale me kursantet.
 9. Pagesa:                             a) Ne fillim       b) Me keste (1-3 keste)