Panairi 23 Tetor 2023

Në datën 23 tetor, në Pallatin e Sporteve Flamurtari zhvillohet Panairi i Arsimit, Edukimit dhe Punës i cili organizohet nga Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët dhe Bashkia Vlorë.

Panairi vjen pranë të rinjve të qytetit të Vlorës të cilët nisin vitin e ri akademik, për t’i prezantuar dhe informuar ata mbi një variacion mundësish aftësimi, ngritje kapacitetesh, profesionalizimi dhe punësimi:

 

 

 

Trajnimi Im
Trajnimi Im
Trajnimi Im
Trajnimi Im
2RMLab
2RMLab
Dr. Rudina Lipi
Infosoft SD
Infosoft SD
Infosoft SD
Panairi Vlore 23 Tetor 2023
previous arrow
next arrow
Trajnimi Im
Trajnimi Im
Trajnimi Im
Trajnimi Im
2RMLab
2RMLab
Dr. Rudina Lipi
Infosoft SD
Infosoft SD
Infosoft SD
Panairi Vlore 23 Tetor 2023
previous arrow
next arrow