SPSS

 

KURSE NË SPSS

KURSET OFROHEN ONLINE

Dr. Rudina Lipi
Dr. Rudina Lipi

SHIKO PROGRAMIN

DHE

HYNI NË WEBINAR

 


Niveli: Nivel bazë. Rekomandohet për fillestarët.

Koha e Kursit: Webinar-it: 300 min / ose Online e Dedikuar: 10 seanca, 15 orë.

Çmimi: 24000 lekë (webinar) / ose  45000 lekë (kurse të dedikuar) / 39000 lekë (klase e vogël) / 36000 lekë (klasë e madhe).

Oferta: 18000 lekë (webinar) / ose  40000 leke (kurse te dedikuar) / 35000 leke (klase e vogel) / 32000 leke (klase e madhe).

OFERTA ESHTE E VLEFSHME VETEM PER RREGJISTRIMET

  6 Nentor 2023- 6 Prill 2024

(rregjistrimi ne daten e ofertes, kursi mund te filloje brenda 6 muajve nga momenti i rregjistrimit)

Koha: 365 ditë (video mund të shikohet online) / ose 8 javë (kurse të dedikuar/ klasë e vogël / klasë e madhe).

Pagesa: Fillim (webinar) / Fillim (përfitohet 10% zbritje) ose me këste ( 2 këste) për kurset e dedikuar, klasë e vogël, klasë e madhe.

Shënim:

1-Pagesa online do te realizohet duke klikuar ketu

______________

 

Rregjistrimi: Kliko këtu për tu rregjistruar për Webinar