PODCAST KONTABILITETI MANUAL

Dr. Rudina Lipi Objektivat e Trajnimit ” Kontabilitet Manual”: • Te shpjegoje konceptet themelore te te kontabilitetit • Te shpjegoje metodat baze te kontabilitetit, rregullat dhe proceset • Te shpjegoje parime dhe praktika baze taksimi • Te shpjegoje njohjen e aktiveve afatgjata materiale…

Continue Reading

PODCAST PER STUDENTET

Ju mund te degjoni podcaste si me poshte:     I-KONTABILITETI I KOMPJUTERIZUAR PER SOFTWARE APLIKATIV 1-KLASA:  KKSA,2019-2020.  Kliko ketu per te degjuar podcast -et. Paswordi ju jepet nga pedagogu. 2-KLASA: KKSA,2020-2021.  Kliko ketu per te degjuar podcast-et. Pasword ju jepet nga pedagogu.…

Continue Reading