HOTELE-REZERVIME

Subjektet hoteliere kanë nevojë për dy module për të manaxhuar njësinë e tyre.

Së pari. Software fiskal , kontabel dhe financiar. Shiko këtu

Së dyti. Rregjistrimin e rezervimeve të klientëve. Në këtë rast ju nevojitet Parid Smart Solution dhe pikërisht moduli Hotele.

 

Moduli Hoteleri eshte per rezervimet e klienteve dhe manaxhimin e dhomave ne nje hotel. Moduli integrohet me programin financiar dhe kontabel Parid Smart Solution. Pra per hotelet mundesohet:

Rezervimi ne Hotele + Fiskalizim + Kontabilitet

Raportet e rezervimeve
Program fiskalizimi dhe kontabiliteti PSS
Dhomat
Kategorite e dhomave
Informacion i dhomes
Check in
Raportet e klienteve
Bilanci ne PSS
Bilanci me llogari ne PSS
F-H ne PSS
Gjendja e llogarive ne PSS
Llogarite sintetike ne PSS
previous arrow
next arrow
Raportet e rezervimeve
Program fiskalizimi dhe kontabiliteti PSS
Dhomat
Kategorite e dhomave
Informacion i dhomes
Check in
Raportet e klienteve
Bilanci ne PSS
Bilanci me llogari ne PSS
F-H ne PSS
Gjendja e llogarive ne PSS
Llogarite sintetike ne PSS
previous arrow
next arrow