ELIF KONTABILITET

ELIF eshte produk i 2RMLab dhe eshte nje program per Financat dhe Kontabilitetin i ceritifikuar nga AKSHI per shitjet me para ne dore (kesh) dhe klientet pa para ne dore (biznes me biznes).

 

 

Programi i Kursit per Programin Elif-Kontabilitet

Kliko ketu…

 

1-Nivelet e kurseve :

    • a) Fillestar (A1+A2)
    • b) Mesatar (B1+B2)
    • c) Avancuar (C1+C2)

2-Fillestaret: Per fillestaret rekomandohen te ndiqet programi ne nivelin fillestar dhe mesatar.

3-Format e kursit: Kurse te DedikuarKlasa te Vogla, Klasa te Medha, Webinar

4-Koha e kursit: Shiko ketu

5-Ndermarrje:  Ndermarrje ne dispozicion per tu ushtruar.

6-Fleksibiliteti:Programi mund te pershtatet sipas kerkeses dhe llojit te aktivitetit per Ekspertet Kontabel, Kontabilistet & Ekonomistet e Bizneseve.

7-Procesi i Trajnimit: Ne procesin e trajnimit me kursantet do te trajtohen:

  • a-situata praktike te cilat ndodhin cdo dite ne biznes
  • b-trajtime kontabile te situatave praktike
  • c-trajtime fiskale te rasteve konkrekte
  • d-analize e proceseve te punes

8-Testimi Final: Testim ne perfundim te trajnimit.

9-Certifikimi: Ne perfundim te trajnimit kursantet certifikohen per trajnimin e zhvilluar.

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Lexo me shume…