KLASA TE VOGLA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te vogla  synojne  trajnimin e  kursanteve ne grupe te vogla 2-4 persona, duke ofruar edhe tarifa me te ulta per trajnimin. Pedagogu u tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Kursantet ushtrohen dhe nderveprojne me pedagogun, pergjate procesit te trajnimit. Pedagogu ju jep detyra dhe kontrollon ne intervale te caktuara seancash. Karakteristikata e tjera te trajnimit ne klasa te vogla tregohen me poshte:

Karakteristikat e Klasave te Vogla:

  • I-Perberja e klases:  2-4 individe.
  • II-Fillimi: Me rregjistrim paraprake.
  • III-Rregjistrimi:
  • IV-Lloji i kursit:  Ne zyre dhe online. Rekomandohet per grupet e vogla dhe stafet e bizneseve. Kliko ketu per t’u njohur me format e komunikimit online pergjate trajnimeve.
  • V-Orare: Fleksibel. Rakordohen cdo jave.
  • VI-Kursi i radhes:  Interesohuni per krijimin e klases
  • VII-Programet e kurseve: Kliko ketu
  • VIII-Procedura:  Instruktori punon ne kohe reale me kursantet.( Remote PC (Anydesk ose Team Viewer)+Call (Whatsapp ose Skype). Per tu njohur me menyrat e tjera te komunikimit online, klikoni ketu.
  • IX-Pagesa:    a) Ne fillim       b) Me keste (shiko cmime)

Leave a Reply

Your email address will not be published.