Anydesk

 

1.Shkarko ANYDESK ne kompjuterin tuaj

Klikoni mbi Download Now dhe pasi te hapet faqja perseri klikoni mbi Download Now. Ne kete menyre Anydesk do te shkarkohet ne kompjuterin tuaj.

 

2. Ndihme per te Shkarkuar dhe Instaluar ANYDESK ne kompjuterin tuaj

 

 

 

 

 

 

Nepermjet video ju tregohet se si te shkarkoni dhe me pas te instaloni anydesk ne kompjuterin tuaj. Ne kete menyre ju do te jeni ne gjendje qe pasi te instaloni anydesk te lidheni remote me kompjutera te tjere.