RESTART

PROGRAM EDUKIMI ONLINE PER SIPERMARRESIT .

 

 

_____________________________

Nëse jeni sipërmarrës dhe dëshironi që të menaxhoni biznesin tuaj me sukses

rrisni nivelin tuaj të njohurive.

 

 

SIPERMARRËS ËSHTË KOHA TË MERRNI NJOHURI PËR BIZNESIN TUAJ

FILLESTARËT JANË TË MIRËPRITUR

 

Programi zhvillohet në disa forma: Kurse të Dedikuar, Klasa të Vogla, Klasa të Mëdha ose Klasa Dixhitale

———————————————————