Odoo

Kurse per software te huaj ofrohen edhe ne gjuhen shqipe.  Rekomandohen per individet te cilet duan te punojne  ne vende si USA,Kanada, Europe ose Australi. Odoo eshte nje software internacional

 

Pra nese mendoni te emigroni , jetoni dhe punoni ne  keto vende duke ushtruar profesionin e ekonomistit ju rekomandohet te mesoni Odoo.

Programi per Odoo Accounting

1.1Customers

 • Invoices
 • Credit Notes
 • Payments
 • Follow up Reports
 • Product
 • Customers

 

1.2 Vendors

 • Bills
 • Refunds
 • Payments
 • Products
 • Vendor

 

1.3Accounting

 

1.4 Reports

 

1.5 Configuration

 

2-Discuss

3-Documents

 

 

Ne rekomandojme qe te keni njohuri paraprake per softwaret e tjere ne gjuhe shqipe, pasi kjo do tju ndihmonte ne avancimin tuaj ne mesimin e programit.

Ku dallon programi Odoo nga programet e tjere?

Shiko ketu

 

Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Trajnimi Im
previous arrow
next arrow
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Odoo
Trajnimi Im
previous arrow
next arrow