TRAJNIMI IM
 

START KETU  PER KURSE

Menu e shpejte

KURSE         LLOJET E KURSEVE          ONLINE                 TUTORIAL                       KONTAKTO        

Rruga e ekonomisteve te rinj

MICROSOFT EXCEL: 25%
SOFTWARE KONTABILITETI: ALPHA WEB BUSINESS, FINANCA 5 DHE ALPHA WEB BUXHETOR: 61%
PRAKTIKE ME SOFTWARE KONTABILITETI SI: ALPHA WEB BUSINESS, FINANCA 5 DHE ALPHA BUSINESS NE NDERMARRJE REALE: 75%
DEKLARIME: 80%
KONTABILITET MANUAL: 85%
APLIKIMI I STANDARTEVE NE SOFTWARE KONTABILITETI SI ALPHA WEB BUSINESS, FINANCA 5 DHE ALPHA BUSINESS: 95%
FINANCAT PERSONALE: 100%
Ne fillim nevojitet trajnimi per nje ose disa software financiar. Praktikimi i kursantit per periudha nga 1-6 muaj me situata praktike dhe dokumenta konkrete eshte nje tjeter pervoje te cilen ekonomistet e rinj duhet ta perjetojne ne rrugen e suksesit. Deklarimet e biznesit dhe marredheniet me institucionet tatimore eshte nje kerkese per trajnime e shume ekonomisteve te rinj. Ekonomistet te cilet kane kaluar hapat e deritanishem do te ishin te gatshem per tu trajnuar per kontabilitetin manual. Inidividet te cilet per nje periudhe intesive prej 12-24 muaj jane trajnuar minimalisht per 1 software, jane praktikuar, jane marre me deklarimet ose kontabilitetin manual mund te angazhohen ne aplikimin e standarteve kontabel ne firmat perkatese. Ne fund ekonomistet mund te kerkojne te trajnohen per financat personale dhe realacioni i tyre me te ardhurat e biznesit.

ag(‘config’, ‘UA-32526764-1’);

MANAXHIM FINANCIAR DHE MBAJTJE KONTABILITETI

Efikas- Fleksibël -I Sigurt

 

QENDRA E TRAJNIMIT PER SOFTWARE FINANCIAR DHE KONTABEL

“TRAJNIMI IM”

Studio Kontabiliteti

Financat dhe kontabiliteti i firmave ne ditet e sotme jane shume here me te lehta per tu rregjistruar, perpunuar dhe gjeneruar raporte ne kohe reale.

Softwaret financiar dhe kontabel jane nje ndihme shume e madhe ndaj bizneseve dhe njesive ekonomike.

Nepermjet softwareve financiar cdo njesi do te mund te rregjistroje veprimet dhe te gjeneroje raporte ne kohe reale. Individet e kane shume te lehte te perdorin software financiar pavaresisht se mund te jene fillestar, por kane deshire dhe perkushtim per te  perdorur software financiar dhe kontabel. Programet financiare si Alpha Web Business, Alpha Web Start, Financa 5, Alpha Web Buxhetor, Bilanic …etj preferohet te mesohen dhe perdoren prej ekonomiste, kontabilisteve, eksperteve kontabel dhe administratoreve te firmave. Ne kete menyre ata do te mund te jene shume here me teper profesionist dhe te manaxhojne me sukses ne kohe reale, informacionet financiare te biznesit perkates. Profesionistet preferojne te punojne me Alpha Web Business, i cili vleresohet si programi me i mire financiar dhe kontabel ne Shqiperi.

Qendra e trajnimit i ofron kurset online dhe ne zyre sipas niveleve  A1,A2,B2,B2,C1 dhe C2. Ne trajnimiim.com ju mund te shikoni programet perkatese te kurseve.

Koha e zhvillimit te kursit mund te jete:

  • 1 mujore/ 5 here ne jave
  • 2 mujore/ 3 here ne jave
  • 3 mujore/ 2 here ne jave

Nepermjet praktikmit me programet ne shtepi ose zyre aftesite tuaja profesionale do te rriten ne nivele te kenaqshme dhe kursi juaj do te rezultoje me produktiv. Qendra e trajnimit ju rekomandon te zgjidhni trajnime te personalizuara per te perfituar maksimalisht prej trajnimit.

TRAJNIME TE DEDIKUAR ( 1 individe) – KLASA TE VOGLA (2-4 individe) – KLASA TE MEDHA (5-10 individe)

—————————————

Kurset per individet mund te zhvillohen:

1-KURSE NE ZYRE

Individet te cilet i perkasin qyteteve si Vlore, Fier, Lushnje, Berat, Himare dhe Sarande mund te frekuentojne zyrat tona dhe ti zhvillojne trajnimet ne zyre. Klasa Online do te jete ne dispozicion edhe per individet te cilet zhvillojne kurset ne zyre. Ne kete menyre ata do te mund te aksesojne shenimet e tyre nepermjet kompjuterit ose telefonit te tyre.

2-KURSE ONLINE

Kurset online ju japin mundesi te organizoni jeten tuaj te perditshme, oraret e kurseve  dhe te perfitoni  cilesi te larte nga trajnimet. Individet ne cdo qytet te Shqiperise prej zyres ose shtepise mund te zhvillojne kurse online dhe te mesojne nje program financiare.

KURSE NE ZYRE DHE ONLINE
KURSE PER PROGRAME FINANCIARE

KURSET NE ZYRE DHE ONLINE OFROHEN NE DISA FORMA:

Kurse te Dedikuar—Kurse ne Klasa te Vogla— Kurse ne Klasa te Medha.

 

1-Kurset e Dedikuar

Kurset e dedikuar te cilet i ofrojme prej disa vitesh rekomandohen fuqishem prej nesh, duke garantuar nje cilesi maksimale ne procesin e te mesuarit.

Kurset individuale ne zyre ju japin mundesi te nje trajnimi te personalizuar duke rritur ndjeshem performancen e trajnimit.

Ne kurset online nëpërmjet programeve remote lidhim kompjuterin tuaj me kompjuterat tanë të zyrës dhe ju i përdorni ata njëllojë sikur jeni duke punuar në kompjuterin tuaj. Në këtë mënyrë ju do të mund të përdorni programet financiare në zyrën tonë duke zhvilluar seancat përkatëse të kursit. Komunikimi me zë në procesin e trajnimit realizohet nëpërmjet Skype.

KURSE TE DEDIKUAR, 1 INDIVIDE

Sigurohet cilësi maksimale në procesin e trajnimit. (1 individe). Rekomandohen fuqishëm prej nesh për kurset online dhe në zyrë.

 

2-Kurset ne Klasa te Vogla

Kurset ne Klasa te Vogla ofrohen vetem per individe te cilet kane njohuri paraprake te peraferta ne momentin e startimit te kursit. Individët të cilët krijojnë grupe (2-4 individe/grupi), mund te jene pjese e trajnimit ne klasa te vogla.  Kurset ne klasa te vogla ofrohen ne zyre dhe ne formen online.

KURSE NE KLASA TE VOGLA 

 

3-Klasat e medha

Klasa te medha  ( 5- 10 individe/grupi) ofrohet ne zyre dhe online.

  • Kurset ne zyre ofrohen vetem per stafet e bizneseve.
  • Kurset online ofrohen per individe te cilet deshirojne te vetemesojne nepermjet materialeve te pergatitura. Ne fillim mund te zgjidhni te vetemesoni dhe pastaj te kerkoni nje trajnim te dedikuar.

Pergjate trajnimit dhe ne perfundim te tij kursantet kane mundesi te zhvillimit te testeve te ndryshme si edhe te zgjidhin teza konkrete per programin perkates

KURSE NE KLASA TE MEDHA

SYLLABUS   – CERTIFIKIME – TESTE   

SYLLABUS.

Kurset per software financiare nga qendra e trajnimit : Alpha Web Business,Alpha Web Buxhetor,Financa,Alpha Business  dhe programet Microsoft Office jane te organizuar sipas programeve. Shiko…

CERTIFIKIME.

Ne perfundim te kursit realizohet edhe certifikimi perkates per kursantet.Qendra pasi i teston kursantet, ne perfundim te trajnimit i certifikon me deshmine perkatese. Shiko…

TESTE.

Njohurite per software te kontabilitetit te informatizuar   i vleresojme nepermjet   nepermjet ushtrimeve komplekse dhe testeve ne perfundim te trajnimit. Qendra e trajnimit ofron disa modele testesh shiko…

Softwaret e Bizneseve

Alpha Web Business- Program 100% online ose i instalueshem ne serverin e firmes. Per bizneset e mesme dhe te medha: Prodhim, Ndertim, Mobileri, Importe, Eksporte, Listepagesa ...etj: 100%
Alpha Start- Dedikuar per bizneset e vogla : hidrosanitare, pjese kembimi, dyqane te vogla...etj: 80%
Financa 5-Biznese te vogla dhe te mesme, e integruar me programin e bar -restorantit: 85%
Alpha Web Start- Program 100% online ose i instalueshem ne serverin e firmes. Dedikuar per Bizneset e vogla: hidrosanitare, pjese kembimi, dyqane etj: 80%

SOFTWARE PER FINANCAT &, KONTABILITETIN E BIZNESEVE TE VOGLA, TE MESME DHE TE MEDHA.