Parid Smart Solution

Parid Smart Solution vjen me një program kontabiliteti, menaxherial dhe fiskal në shërbim të bizneseve shqiptare e jo vetëm. Ky shërbim inovativ, lind nga kërkesat e shumta të klientëve tanë ndër vite. Puna serioze dhe dedikimi maksimal që kemi paraqitur te klientët tanë të kënaqur, ka bërë të rritemi në mënyrë progresive duke zgjeruar reputacionin tonë si një studio prestigjioze. Ofrojmë një program të kompletuar
Ne jemi partneri juaj i besueshëm që ofron zgjidhjet më të mira profesionale duke synuar efiçencën dhe efektivitetin në marrjen e vendimeve të duhura financiare.

 

Program fiskalizimi dhe kontabiliteti PSS
Rregjistrimi i nje Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Dalje e nje Fature Shitje ne PSS
Efekti kontabel_Dalje e nje Fature Shitje ne PSS
Raportet e klienteve
Librat e blerjes dhe shitjes
Plani kontabel ne PSS
Postimi i dokumentave ne PSS
Bilanci ne PSS
Bilanci me llogari ne PSS
F-H ne PSS
Gjendja e llogarive ne PSS
Llogarite sintetike ne PSS
previous arrow
next arrow
Program fiskalizimi dhe kontabiliteti PSS
Rregjistrimi i nje Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Fature Shitje ne PSS
Dalje e nje Fature Shitje ne PSS
Efekti kontabel_Dalje e nje Fature Shitje ne PSS
Raportet e klienteve
Librat e blerjes dhe shitjes
Plani kontabel ne PSS
Postimi i dokumentave ne PSS
Bilanci ne PSS
Bilanci me llogari ne PSS
F-H ne PSS
Gjendja e llogarive ne PSS
Llogarite sintetike ne PSS
previous arrow
next arrow