KONTAKTE

Komunikoni per Trajnime, Programe, Asistence dhe Konsulence ne njeren prej formave te treguara:

I-SHKRUANI.

Ju mund te komunikoni (shkruani) ne kohe reale (8.00-24.00 / 7 dite) per kurset, programet, asistence etj duke perdorur:

 

II- TELEFONI

Ju mund te telefononi ne oraret e punes :

a-Tel: 068 48 68 55

b-Orare: E Hene-E Premte 9.00-20.00, E Shtune 9.00-13.00

 

III- DERGONI EMAIL

Dergimi i email (24 ore) ne adresen e qendres mund te realizohet ne keto menyra:

a-Shkruani ne email: kurseinfo@gmail.com

b-Kliko ketu dhe shkruani email-in

 

IV- ADRESA

Trajnimi Im,  Lagjia ” Pavaresia”, Rruga: Nermin Vlora Falaski,Kati 2 (mbi Neranxi),Vlore