ALPHA WEB-KURSE

Kurset ofrohen online dhe në zyrë dhe mbështeten në situata praktike biznesi. Praktimi në program, njohuritë e kontabilitetit dhe fiskale mundësohen në trajnimin praktik për alpha web.

Kursantët e fillojnë punën me organizimin e bilancit fillestar. Nëpërmjet veprimeve ditore dhe atyre rregulluese arrijnë të gjenerojnë raportet më të rëndësishme.

Hyni në Alpha Web

 

Raportet mund të përdoren për qëllime fiskale ose menaxheriale në biznese. Njohuritë për fiskalizimin e biznesit janë një risi e re e kurseve.

Instituti i Modelimeve në Biznes.

Sa kushtojnë programet Alpha Web?

Shiko ketu…

Programi Alpha Web ofrohet për të gjithë bizneset tregtare, të cilat kërkojnë një program për shitjet, shërbimet, prodhimin dhe informacionin financiar. Në këtë mënyrë ju kryeni të gjithë veprimet nga një program i vetëm dhe keni kontroll të plotë mbi biznesin tuaj.

 

ALPHA WEB
ALPHA WEB
ALPHA WEB
ALPHA WEB BUXHETOR
ALPHA WEB LISTEPAGESA
ALPHA PRODHIM
previous arrow
next arrow
ALPHA WEB
ALPHA WEB
ALPHA WEB
ALPHA WEB BUXHETOR
ALPHA WEB LISTEPAGESA
ALPHA PRODHIM
previous arrow
next arrow