Vlookup

Kursi per Vlookup

Klase Dixhitale

Hyni ketu


 

 

I.Hyrje- Përse i kemi dedikuar një seksion përdorimit të Funksionit Vlookup?

 

Vlookup është një nga funksionet më popullore sot ne EXCEL, i cili mund të na ndihmoje shumë dhe të na shkurtoj shumë kohe. Vlookup është një funksion në Excel, përmes të cilit kërkojmë dhe ekstraktojmë të dhëna nga një kolonë e caktuar në një tabelë të caktuar. Përmes tij mund të bëjmë kërkime ekzakte dhe kërkime të përafërta.

 

II.Programi per kursin  Vlookup:

 

1- Përdorimi i Funksionit Vlookup në Excel, 19 min video-leksion (shoqëruar me file në Excel)

2- Kontroll Gjendje Inventari dhe Vlookup, 59 min video-leksion(shoqëruar me file në Excel)

3- Konsolidim Raport Gjendje Inventari ,10 min demostrim (shoqëruar me file në Excel)

4- Vlookup, 4 min demostrim (shoqëruar me file në Excel)

5- Hartimi i raportit të kontrollit të librit të blerjeve, 7 min demostrim (nuk ka file shoqërues në Excel)

 

III.Kushte të tjera

  1. Ju keni të drejtë ti shikoni video për 90 dite. Nëse do tju duhen më shumë ditë do të shkruani për zgjatje të afatit të përdorimit. Zakonisht kjo nuk shoqërohet me pagesë shtesë.
  2. Klasa dixhitale që do te konfigurohet për Ju do të mund të përdoret nga telefoni ose nga kompjuteri. Për këtë do të merrni në gmail tuaj, një username dhe një pasword
  3. © Copyright 2024

Ndalohet kategorikisht kopjimi dhe tjetërsimi i këtij materiali si dhe të dhënave në klasën dixhitale.

Të gjitha të drejtat e  këtyre  materialeve  janë  pronë ekskluzive e autorit, sipas ligjit.