TESTE

Ne zyre aplikohen dy lloje testesh: 1-Teste Pranimi 2-Teste Kursi   1-Teste Pranimi Cdo individe ka te drejte te trajnohet, por ne momentin e pare ne zhvillojme nje diagnostikim te njohurive aktuale te secilit. Nepermjet intervistimit dhe sipas rastit edhe…

Lexo me shume

RREGULLORE E TRAJNIMIT

Cila eshte rregulloria per te zhvilluar trajnime? Trajnimi eshte nje proces delikat i cili kerkon nje komunikim cilesor te paleve ku secila duhet te luaje shume mire rolin e saj. Per kete qellim individet te cilet do te trajnohen ne…

Lexo me shume

KLASE VIRTUALE

Klase Virtuale, ju vjen ne ndihme ne procesin tuaj te mesimdhenies. Ajo do te perdoret per kurset ne zyre dhe online. Ju do te mund te merrni materiale te ndryshme dhe te zhvilloni teste. Klasa virtuale do te perdoret per:…

Lexo me shume