ZYRA PRODUKTE

PROGRAME PER KONTABILITETIN E APLIKUAR

KURSE ONLINE DHE NE ZYRE

Kërkesat e tregut të punës dhe trendet shumë të shpejta të zhvillimit të teknologjisë e bëjnë shumë të nevojshme aftësimin për përballimin e të gjitha këtyre ndryshimeve të mëdha në botë.

 

 

Figura: Rruga qe rekomandohet te ndiqet per trajnime per fillestaret

Rekomandohet qe individet te kene njohuri fillestare ne Microsoft Excel. Njohurite mund te merrem edhe nepermjet kurseve ne Webinar dhe duke punuar ne menyre te pavarur. Kjo mund tju kerkoj 1-2 muaj kohe.

Paralelisht me Microsoft Excel mund te avanconi me mesimin edhe te njerit prej programeve te kontabilitetit te aplikuar ne nivelin fillestar dhe mesatar. (2-3 muaj).  Ju mund te zgjidhni te trajnoheni edhe per te tre programet pasi jane kerkesa te tregut te punes. Njekohesisht per shitjet ju mund te perdorni edhe Logical i cili integrohet me te tre programet Financa 5, Elif dhe Alpha Web.

Avancimin tuaj mund ta vazhdoni duke u praktikuar me programin per te cilin jeni trajnuar. Pastaj mund te vazhdoni me trajnimin per Fiskalizimin (4 ore) ose trajnimin per Konsulencen Fiskale & Tatimore. (13 ore).

Ne kete menyre do te jeni gati per tregun e punes.

 

 

Kurset japin njohuri teorike dhe praktike në fushën e përdorimit të programeve të kontabilitetit të aplikuart, shoqëruar me njohuri kontabël dhe elemente fiskaliteti.

Nëpërmjet njohurive të natyrës teorike dhe punëve praktike, kursi njeh dhe përgatit kursantët me njohuritë e nevojshme të cilat kërkon tregu i punës.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider