KURSE ONLINE & ZYRE

Trajnime per Programet e Kontabilitetit te Aplikuar si edhe Microsoft Excel. Trajnimet mund te zhvillohen ne format: Kurse te Dedikuar, Klasa te Vogla, Klasa te Medha, Kurse ne Webinar.  Kurset mund te ndiqen prej Studenteve, Ekonomisteve te rinj, jo Ekonomisteve,Ekonomisteve me Pervoje, Administratoret e Bizneseve, Ekspertet Fiskal dhe Kontabilisteve.

Kurse Praktike per Software te Kontabilitetit te Aplikuar

PAKETA E KURSEVE

Oportunitet punesimi per te gjithe individet e interesuar per programet kompjuterike te kontabilitetit te aplikuar.
Te gjithe profesionistet e suksesshem ne ditet e sotme, dikur ishin fillestar…
Filloni tani! Pergatituni per oportunitetin e punesimit i cili eshte perpara jush.

 

Kurset ne zyre ofrohen ne formen:

 

RREGJISTROHUNI PER KURSE 

Avantazhet e kurseve online jane:

  • 1-Kurseni kohe per te shkuar ne kursin perkates
  • 2-Forma trajnimi interesante dhe bashkekohore
  • 3-Orare te privilegjuar deri ne oret e vona te mbremjes
  • 4-Pedagogu eshte ne dispozicion pergjate seances perkatese sidomos ne kurset e dedikuar
  • 5-Nuk ka probleme apo shpenzime parkimi, tarifa transporti,tarifa për shërbimin e strehimit dhe ushqimit, plus që ju mund të jeni pjese e klasës nga çdo vend me qasje në internet.
  • 6- Menyre eko-miqesore e te mesuarit. Nuk eshte e nevojshme te perdoret leter per te shkruar dhe nuk ka nevoje te priten peme.
  • 7- Kurse ne Webinar. Nepermjet perdorimit te kompjuterit dhe internetit, ju mund te mesoni ne menyre te pavarur, ne oraret e deshiruara dhe pagesa shume te uleta. Kjo eshte e mundur ne cdo qytet te Shqiperise. Madje ju mund te mesoni edhe nga telefoni duke na ndjekur ne Webinar.

 

Ne trajnojme prej fillestareve deri tek profesionistet, por kerkohet perkushtim ne procesin e trajnimit.

OBJEKTIVI YNE ESHTE CILESIA

Per komunikim me te shpejte , mund te perdorni chat ne whatsapp,sekretari online ose ne email. Kurset mund te zhvillohen ne oraret e paradites ose ne mbasdite, duke ju mundesuar edhe zhvillimin e aktiviteteve te tjera prej jush.

Ne perfundim te kursit, kursantet certifikohen me certifikate nga prodhuesi i programit financiar. Pas perfundimit te trajnimit, kursanteve ju dergohen nepermjet email ose telefonit oferta te ndryshme pune, ne varesi te perkushtimit te treguar pergjate trajnimit.