PAKETA ELIF

Kurse per Elif-Kontabilitet ne format online dhe zyre. Elif eshte nje software i cili punon me internet per bizneset dhe eshte i licensuar per procesin e fiskalizimit.

Kurset ofrohen online dhe ne zyre dhe mbeshteten ne situata praktike biznesit,fokusuar ne njohurite kontabile dhe fiskale duke ju mundesuar praktikim dhe pershtatje sa me te shpejte me tregun e punes.

2RM Lab është një kompani e fokusuar për krijimin e software-ve që i vijnë në ndihmë biznesit. Kompania siguron zgjidhje për çdo veprimtari të përditshme, që nga plotësimi elektronik i faturave tatimore, kontrollin e gjendjes të magazinës, raporte shit-blerjesh, deri te shitjet në terren shumicë dhe pakicë. Të gjitha këto shërbime i ofrojmë në një program të vetëm.
Që prej fillimit të aktivitetit tonë produktet tona kanë qënë të integruar me shumë opsione, që të jenë sa më të thjeshta në përdorim dhe praktikë.
Shpejtësi dhe korrektësia, janë themelet e çdo biznesi të sukseshëm, këtë duam t’a transmetojmë në biznesin tuaj.

Sa kushtojne programet?

Shiko ketu

 

Programi Elif Kontabilitet:

 • Programi Elif përfshin modulin e Shitjeve, Blerjeve, Inventarit, Arka, Banka, Kontabilitet dhe raportet përkatëse
 • Regjistrim çertifikate, regjistrim paisje, deklarim arke, fiskalizim mandat arkëtimi dhe pagese,faturë e fiskalizuar, efatura
 • Programi është online dhe nuk punon pa internet
 • Të dhënat regjistrohen në server online ElifCloud
 • Programi është version desktop dhe punon min Windows 7 SP 1 dhe .Net 4.6.1
 • Kurset per programet ofrohen ne formen: Kurse te Dedikuar, Kurse ne Klasa te Vogla, Kurse ne Klasa te Medha, Kurse ne Webinar.

LISTA E KOMPANIVE TE LICENSUARA PER FISKALIZIM

 

Programi Elif rekomandohet per:

 1. Pika shitje te cilat deshirojne: program online, fiskalizim, shpejtesi ne pune, pagese sipas kompjuterit te instaluar (pavaresisht se punon me linje interneti), asistence ne kohe reale
 2. Biznese te cilet kane pika shitje ne levizje.
 3. Pjese kembimi
 4. Hidrosanitare
 5. Dyqane
 6. Farmaci
 7. Depo Farmaceutike
 8. Zyra Kontabiliteti
 9. Agjensi udhetimesh

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider