Digital Marketing Tirana- Trajnimi Im

Ne datat 30, 31 Maj, 1 Qershor 2024 ne Tirane u zhvillua Event Unik Në Tiranë per Digital Strategy me profesionistet me te mire ne Itali. Aktiviteti u organizua nga WOLF & SHARK SHPK ne bashkepunim me AECA.

‘Trajnimi Im’ ishte pjese e ketij aktiviteti ku referuan profesionistet me te mire te ardhura nga Italia. Ne aktivitet referuan profesionist si: Jacopo Matteuzzi ,Flavio Mazzanti,Roberto Serra, Elisa Contessotto,Mattia Cantoni,Paolino Virciglio,Marianna Caravatta,Antonino Polimeni,Verdiana Amorosi ,Matteo Zambon,Laura Copelli ,Strategji per Brand-in tend personal,Matteo Bortolotti ,Armando Travaglini ,Enrico Marchetto,Francesco Belgrano,Manuel Lodi,Fabio Antichi  ,Lucia Guerra,Renato Civili ,Isan Hydi ,Flavius Florin Harabor ,Erjon Curraj ,Emanuele Arosio , Gerti Boshnjaku. Ju mund te lexoni programin e aktivitetit dhe te njiheni edhe me temat e referuara.

 


 

Dr. Rudina Lipi

Fjala përshëndetëse.

 

Tungjatjeta, të dashur miq!
Unë jam Rudina, bashkëthemeluese e ‘Trajnimi im”.
“Trajnimi Im” prej gati 20 vjetësh, është një entitetet i fokusuar në fushën e shërbimeve, konkretisht ofron
trajnime dhe konsulencë për individë dhe biznese në fushën e kontabilitetit dhe sistemeve ERP, menaxhimit financiar, analizës së të dhënave, fiskalizimit, tatimeve dhe taksave etj.
Megjithëse drejtoj një biznes të vogël shpresojmë që sipas standareve tona të vijojmë të rritemi :).
Gjithsesi jam shumë shumë e lumtur që kemi arritur të përmbushim kriteret për të marre vulën e ‘TRUSTMARK’.
Mund te dukem idealiste por mendoj se besimi është një element shumë i rëndësishëm në biznes, politikë dhe në çdo aspekt të jetës sonë.

Siç edhe një shprehje thotë: “TRUST IS THE BEST SIGN OF LOVE’.

 

 

 


 

 

 

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PlayPause
previous arrow
next arrow
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Rudina Lipi ; Ilirjan Lipi; Trajnimi IM; Digital Marketing; Tirane;
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Shadow