PARTNERITET

RREGJISTROHUNI SI PARTNER

 

1.Kush mund te rregjistrohet si Partner?

Si partner mund te rregjistrohen biznese dhe individe te ndryshem te cilet nuk kane nje aktivitet tregtar. Nese ju plotesoni kete formular, atehere do te kontaktoheni prej nesh ne nje moment te pershtatshem per te vazhduar procesin e bashkepunimit.

 

2.Cilat jane avantazhet e rregjistrimit si Partner?

Rregjistrimi si partner ju jep mundesi te perfitoni nga avantazhet:

1- Trajtim preferencial ne blerjen e produkteve te qendres sone.

2- Komisione shperblimi per punen tuaj si partner

3- Rekomandimin tuaj si individe/biznese ne projekte te ndryshme

4- Informimin tuaj me te rejat ne lidhje me produktet qe ofron qendra ‘Trajnimi Im’

5- Oferta punesimi per individet te cilet jane te rregjistruar si partner.

 

 


 

I.PUNESIME

 

Ky formular plotesohet nga individe te cilet jane ne kerkim te nje pune per here te pare (ose pune te dyte) ose mendojne per ndryshim punesimi ne te ardhmen.

Formulari plotesohet nga bizneset (ekonomistet,administratoret ose sipermarresit) duke prezantuar kerkesen e tyre per staf.

 


 

II.TRAJNIME

 

  • II.1-Kerkese per kurse

Ky formular mund te plotesohet nga cdo individe i cili kerkon te mesoj duke synuar te plotesoj kerkesat e tregut te punes dhe synon te aplikoj per nje vend pune me te paguar.

  • II.2-Oferte per kurse

Formulari plotesohet nga te gjithe ata te cilet ofrojne trajnime por kane nevoj per ti ndihmuar duke i lidhur me klientet e tyre potencial.