GRUPI I PUNES-AECA

GRUPI I PUNES PER TRAJNIMET

✅ Takimi i sotëm i grupit te punës per Trajnimet te AECA ishte shume frytedhenes ne përcaktimin e strategjise dhe angazhimit per te bere sa me efektive trajnimet ne e-commerce.
✅ Përcaktuam hapat e radhes si mund te ndihmojme bizneset e interesuara me ekspertet me te mire te fushes

Shiko ketu…