PUNESIM

FORMULAR PER PUNESIMIN

 

KERKESE PUNESIMI

Ky formular plotesohet prej individeve te cilet kerkojne pune, pavaresisht pervojes dhe aftesive te tyre.

  1. Individet prezantojne kerkesen e tyre per punesim. Kliko ketu.
  2. Nepermjet email ju dergohet nje formular ne te cilin do te kerkohet  me shume info per punesimin e kerkuar.
  3. Planifikohet nje Call/Video Call per ceshtje te ndryshme te kerkeses se prezantuar nga individi
  4. Analizohen aftesite tuaja ne CV, planifikohen dhe rekomandohen trajnimet e nevojshme dhe shenoheni ne databaze si individe qe kerkon pune me kualifikim ne proces.
  5. Ne rastet e kerkesave prej bizneseve te cilet kerkojne aftesi te cilat i dispononi, do tju dergohet email ose mesazh ne whatsapp.

 

 

OFERTE PUNESIMI

Formulari plotesohet prej bizneseve dhe ato prezantojne kerkesen e tyre per  Stafe.

  1. Bizneset / organizatat prezantojne kerkesen e tyre per staf. Kliko ketu
  2. Nepermjet email ju dergohet nje formular ne te cilin do te jepet me shume informacion per stafin e kerkuar.
  3. Planifikohet nje Call/Video Call per ceshtje te ndryshme te kerkeses se prezantuar nga biznesi/institucioni
  4. Selektohet dhe ju dergohet nje ose disa kandidatura te mundshme per kerkesen tuaj.