TRAJNIME

II.TRAJNIME   II.1-Kerkese per kurse Ky formular mund te plotesohet nga cdo individe i cili kerkon te mesoj duke synuar te plotesoj kerkesat e tregut te punes dhe synon te aplikoj per nje vend pune me te paguar. II.2-Oferte per kurse Formulari plotesohet…

Continue Reading

Odoo-15 Maj 2024

Workshop Online me studentet e Fakultetit te Ekonomise, Universiteti i Vlores ‘Ismail Qemali’. Programet e kontabilitetit te informatizuar, rendesia dhe oportunitetet per studentet. Studenteve ju krijohet mundesi internship-i me kompanine Master IT, perfaqesuese e Odoo ne Shqiperi.       MasterIT – Business…

Continue Reading

PUNESIM

FORMULAR PER PUNESIMIN   KERKESE PUNESIMI Ky formular kerkohet prej individeve te cilet kerkojne pune. Ne ju rekomandojme ne bizneset me te cilat bashkepunojme. Kliko ketu.   OFERTE PUNESIMI Formulari plotesohet prej bizneseve. Ju prezantoni kerkesen tuaj dhe ne do tju rekomandojme stafin…

Continue Reading