PLANE BIZNESI

 

 

NDERTIM PLAN BIZNESI

MICROSOFT EXCEL

 

Planifikoni  biznesin tuaj dhe suksesi eshte i garantuar

LIBER PLAN BIZNESI

Lexo ketu…

 

  • 1-Ore trajnimi:

  • =Moduli1. Ndertim Plan Biznesi 15 ore / 5 jave / 3 ore ne jave. Klikoni ketu dhe shikoni cmimin per kete nivel.

  • =Moduli 2. Ndertim dhe Analiza plan biznesi 21 ore / 7 jave / 3 ore ne jave.(ky modul e perfshin modulin1). Klikoni ketu dhe shikoni cmimin per kete nivel.

 

  • 2-Forma e kursit: ne zyre dhe online.

  • 3-Perdoret Excel ne ndertimin e Plan Biznesi.

  • 4-Ushtrim konkret ne ndertimin e planit.

 

 

Pergjate te perdorimit te softwareve financiar dhe kontabel ju mund te krahasoni ne kohe reale situatat e planifikuara ne planin e biznesit (ndertuar ne excel)  me situatat reale ne software.