Miresevini

  “Trajnimi IM”

Investimi më i Mirë për Njohuritë Tuaja

Kurse Individuale

 • Kurset individuale për programet e biznesit zhvillohen  pranë zyrave tona (ose online) , me orare fleksibël sipas kërkesave tuaja.
 • Karakteristika te Trajnimit:
  • Program i personalizuar
  • Cdo kursant ka pedagogun e tij te trajnimit.
  • Orar Trajnimi i personalizuar
  • Ushtrime praktike ne programe
  • Certifikim i Trajnimit
 • Personalizimi i Trajnimit konsiston në zhvillimin e tij sipas kërkesës tuaj. Krahas modulit bazë ju mund te zgjidhni edhe opsione shtese.

Kurse në grup

 • Kurset e trajnimit në grup, ofrohen ne grupe 2-4 persona te krijuar nga Ju /ose qendra .
 • Karakteristika te Trajnimit
  • Ne trajnimin ne grup anetaret zhvillojne modulin baze.
  • Per element shtese anetaret e grupit (nese ai krijohet nga Ju duhet te bien dakort ne fillim te trajnimit). Nese grupi krijohet nga qendra atehere ne marrim persiper zhvillimin e seancave shtese ne forme te personalizuar.
  • Orar trajnimi per grupin
  • Ushtrime praktike per grupin
  • Certifikimi eshte individual
 • Nese grupi krijohet prej kursanteve (2 persona), atehere  qendra ju ofron perfitim te moduleve shtese .

Ekonomistet , Kontabilistet, Ekspertet Kontabel dhe te gjithe individet duke zoteruar njohuri per software te kontabilitetit te informatizuar jane me te kerkuar per tu punesuar ne aktivitete private dhe institucione shteterore.

Trajnime për Programe Biznesi

1-Standarte Cilesie  Trajnim Cilësor për të përdorur softwarët (trajnime në zyrë / online) të cilat përdorin bizneset për menaxhimin e financave të tyre.

2.Certifikim Trajnimi si Qendër e Autorizuar

3-Garanci Trajnimi,  3 Vjet Garanci Trajnimi, pas procesit të trajnimit

4-Ndihme online.  Suport për ekonomistët për cdo problem konfigurimi dhe për programin në biznese

5-Ofertë Punësimi. Trajnohu për një software biznesi dhe merr një ofertë punësimi. Sipas kërkesave dhe aftësive të fituara nga individët në trajnim, ne ju ofrojmë edhe Oferta Punësimi në bizneset që përdorin programe biznesi.

Bizneset e vogla, te mesme dhe te medha i menaxhojnë financat në mënyrë të suksesshme me programe biznesi

 Programe për Menaxhimin dhe Kontrollin e Biznesit

- Ndërtim, Prodhim
- Pjesë Këmbimi
- Supermarkete
- Hidrosanitare
- Industri Ushqimore
- Industri Përpunim, Prodhim
- Shkolla Jo Publike
- Shtypshkronja
- Zyra të Ekspertëve Kontabël,  Kontabilisteve të Miratuar