MEMBERSHIP

RREGJISTRIMI JUAJ

Kliko ketu

KONSULENCE ONLINE

Rregjistrohuni në portal. Diskutoni, informohuni, merrni njohuri dhe përfitoni nga ofertat aktive

sic tregohet në tabelë.


1.KOMPJUTER

HYRJA NE PORTAL ONLINE

Hyni 

Në fillim duhet të jeni të rregjistruar. Në email /whatsapp do t’ju vijnë username dhe pasword për të hyrë në portal. Prej këtij momenti ju mund të hyni në portal në kompjuterin tuaj.

2.CELUAR

Platformen mund ta perdorni edhe prej telefoni tuaj duke e konfiguruar sic tregohet ne figuren e meposhtme.

HYRJA NE PORTAL ONLINE

Hyni