FINANCA 5 STANDART

Nese deshironi te mesoni nje software per manaxhim financiar dhe mbajtje kontabiliteti, te instalueshem ne biznesin tuaj atehere mund te mesoni programin Financa.

KURSE ONLINE DHE ZYRE

 

SOFTWARE+KONTABILITET+FISKALITETE

Programi i Kursit per Programin Financa 5 Standart, 

Kliko ketu

 

1-Nivelet e kurseve :

  • a) Fillestar (A1+A2)
  • b) Mesatar (B1+B2)
  • c) Avancuar (C1+C2)

2-Fillestaret: Per fillestaret rekomandohen te ndiqet programi ne nivelin fillestar dhe mesatar.

3-Format e kursit: Kurse te DedikuarKlasa te Vogla, Klasa te Medha, Webinar

Format e kurseve online dhe ne zyre per programin Financa:

 

4-Koha e kursit: Shiko ketu

5-Ndermarrje:  Ndermarrje ne dispozicion per tu ushtruar.

6-Fleksibiliteti:Programi mund te pershtatet sipas kerkeses dhe llojit te aktivitetit per Ekspertet Kontabel, Kontabilistet & Ekonomistet e Bizneseve.

7-Procesi i Trajnimit: Ne procesin e trajnimit me kursantet do te trajtohen:

 • a-situata praktike te cilat ndodhin cdo dite ne biznes
 • b-trajtime kontabile te situatave praktike
 • c-trajtime fiskale te rasteve konkrekte
 • d-analize e proceseve te punes

8-Testimi Final: Testim ne perfundim te trajnimit.

9-Certifikimi: Ne perfundim te trajnimit kursantet certifikohen per trajnimin e zhvilluar.

9-Suport: Kursanteve ju ofrohet suport ne disa drejtime

 • a-Ju prezantojme ofertat aktuale te punes
 • b-Suport ne vendin e punes
 • c-Abonim Falas ne rubriken Klubi i Ekonomisteve

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider