KURSE PROGRAMI BILANC

Programi Bilanc është zgjidhja ideale për dorëzimin e informacionit në organet tatimore pasi ai plotëson automatikisht të gjitha formatet zyrtare. Për më shumë mbi raportet që përgatit programi Bilanc mbi tatimet dhe taksat mund të klikoni këtu.

 

Përse duhet të zgjedhim programin Bilanc?

 

 

 

Programi Bilanc ofron disa raporte të cilat janë të kërkuara prej bizneseve. Kliko këtu dhe njihuni me raportet.

Kurse online per prograim Bilanc.

PROGRAMI KURSIT

SHKARKO KETU

Modulet e programit Bilanc.

 

 

 

 

 

 

 

 

1. BIlanc kurse te dedikuar
2.Bilanc klasa te vogla
3.Bilanc Klasa te medha
4. Bilanc Webinar
Raporti i fitim humbjes
Raporte
Raporti i bilancit
Raporti i fitim humbjes
Raporti i fitim humbjes
Raporti i fitim humbjes
Programi Bilanc
Raporti i fitim humbjes
Programi Bilanc
previous arrow
next arrow
1. BIlanc kurse te dedikuar
2.Bilanc klasa te vogla
3.Bilanc Klasa te medha
4. Bilanc Webinar
Raporti i fitim humbjes
Raporte
Raporti i bilancit
Raporti i fitim humbjes
Raporti i fitim humbjes
Raporti i fitim humbjes
Programi Bilanc
Raporti i fitim humbjes
Programi Bilanc
previous arrow
next arrow