MARKETING DIXHITAL

Marketing Dixhital

RREGJISTRIMI JUAJ

 

 1. Microsoft Excel
 2. Email Outlook
 3. Kalendar ne Outlook
 4. Gmail
 5. Kalendar ne gmail
 6. Instagram. Facebook. Lindedin
 7. Plan marketing
    • Çfarë është plani marketing.
    • Përdorimi i planit marketing.
    • Analiza SWOT.
    • Plani i shitjeve.
    • Plani i shpenzimeve.
    • Ndërlidhja e planit marketing me plan biznesin.
    • Ndërtim plan marketing.
 8. Ndertim reklame
 9. Buxhetet per reklamen e biznesit
 10. Sistemi i pageses per reklamen
 11. Krahasimi i shitjeve
 12. Kartat. Bankomati. Perdorimi i tyre
 13. Web dhe leximi i informacionit ne word press
 14. Booking
 15. Shitjet online dhe sistemet e pagesave.
 16. Sistemet tatimore: e-tax, selfcare
 17. Deklarata e te ardhurave individuale , DIVA