Aktivitete

TRUSTMARK

 

Krenare që kemi arritur dhe plotësuar nje standard të ri në lidhje me shërbimet tona.
Ai është ‘trustmark’, i vetmi standard besimi dhe cilësie në Shqipëri për tregtinë online!

B4Students – Universiteti i Vlores ‘Ismail Qemali’

Në kuadër të forcimit të marrëdhënieve dhe kontakteve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me Stakeholders (sipërmarrës, kompani, biznese kombëtare dhe ndërkombëtare), Presidenti i Grupit BALFIN, z. Samir Mane, zhvilloi  një takim me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë në datën 30 prill 2024. Lexo me shume

 

 

INFEST 2023

Shiko aktivitetin

 


Alpha Web Buxhetor

 

Shiko reklamen