B4Students

Në kuadër të forcimit të marrëdhënieve dhe kontakteve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me Stakeholders (sipërmarrës, kompani, biznese kombëtare dhe ndërkombëtare), Ju njoftojmë se, Presidenti i Grupit BALFIN, z. Samir Mane, ka shprehur dëshirën dhe interesimin e tij personal për të zhvilluar një takim me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Me ftesë të Rektorit, Prof. Roland Zisi, Z. Mane do të vizitojë UV, në datën 30 prill 2024. Takimi i tij me Ju (me studentët) do të zhvillohet, prej orës 11: 00 deri në 12: 00, të datës 30 prill 2024, në sallën Rilindja.

30 prill 2024, ora 11: 00, ne Sallën Rilindja

 

B4Students

 

Lexo me shume