ANULLIM NJOFTIMI-“FILLOJNE KURSET NE ZYRE”

Per shkak te situates COV 19 eshte anulluar vendimi per te filluar trajnimet ne zyre. Ne fillim te vitit 2020 ne ishim 65% online, por per shkak te situates ne periudhen 2020, 2021 kemi funksionuar 100% vetem online. Ne 2021 provuam disa here te rifillonim kurset ne zyre, por ne te gjitha rastet rezultuan persona te infektuar me Cov19. Ndaj prej nesh eshte marr vendimi qe: ” Pergjate gjithe vitit 2022 trajnimet, konsulenca dhe te gjitha sherbimet e zyres do te ofrohen vetem online.” Ne format e komunikimit online ne perdorim: Call, Video Call, Remote Desk etj. Faleminderit per mirekuptimin.

Ne  7 Janar 2022 fillojne perseri kurset ne zyre. Individet te cilet do te ndjekin trajnimet ne zyre duhet:

  • 1-Te jene vaksinuar me te dy dozat e vaksines. (max deri ne 6 muaj)
  • 2- Duhet te perdori maske pergjate trajnimit
  • 3- Dizinfektim i duareve ne fillim dhe ne fund te trajnimit.

Duke u kujdesur per shendetin e kursanteve, bizneseve dhe te stafit qendra ka funksionuar  per 22 muaj vetem online (prej 13 Mars 2020 deri ne 31 Dhjetor 2021.). Ne kemi pervoje ne trajnimet online prej vitit 2010.

Trajnimet online ne format: Kurse te Dedikuar, Kurse ne Klasa dhe ne Webinar vazhdojne normalisht edhe pasi jane hapur kurset ne zyre.