KLASA TE VOGLA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te vogla  synojne  trajnimin e  kursanteve ne grupe te vogla 2-4 persona, duke ofruar edhe tarifa me te ulta per trajnimin. Pedagogu u tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete.Kursantet ushtrohen ne kohe reale me pedagogun, pergjate procesit te trajnimit. Pedagogu ju jep detyra dhe kontrollon ne intervale te caktuara seancash. Karakteristikata e tjera te trajnimit ne klasa te vogla tregohen me poshte:

Karakteristikat e Klasave te Vogla:

  • I-Perberja e klases:  2-4 individe.
  • II-Fillimi: Me rregjistrim paraprake.
  • III-Rregjistrimi:   a)  Sekretaria Online, kliko ketu      b) Whatsapp, kliko ketu
  • IV-Lloji i kursit:  Ne zyre dhe online. Rekomandohet per grupet e vogla dhe stafet e bizneseve.
  • V-Orare: Fleksibel. Rakordohen cdo jave.
  • VI-Kursi i radhes: Kursi fillon ne 15 Shtator 2020.
  • VII-Programet e kurseve:

 

  • VIII-Procedura:  Instruktori punon ne kohe reale me kursantet.( Remote PC (anydesk)+Call (whatsapp)). Tabele online per shpjegime te ndryshme. Te dhenat e tabeles online kursanti i shkarkon ne format pdf ose jpg ne kompjuterin e tij.
  • IX-Pagesa:    a) Ne fillim       b) Me keste (shiko cmime)