KLASA TE MEDHA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te medha synojne qe kursanti te mesoje ne orare fikse dhe te perfitoje nga tarifa me te ulta. Pedagogu ju tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Ju ushtroheni ne menyre te pavarur ne shtepi dhe ne intervale te caktuara (cdo 5 seanca) organizohen permbledhje leksionesh.

 

Karakteristikat e Klasave te Medha:

  1. Perberja e klases:             5-10 individe.
  2. Fillimi:                                Me rregjistrim paraprake.
  3. Rregjistrimi:                      Kliko ketu.
  4. Lloji i kursit:                      Vetem online. Rekomandohet per individe qe deshirojne tarifa te ulta mujore.
  5. Orare:                                 Fikse & te Programuara.
  6. Programet e kurseve:     

 

  1. Kursi i radhes:                   Rregjistrimet behen 1-15 dite me perpara. Kurset fillojne ne keto data:

a-15 Mars   b-15 Qershor   c-15 Shtator   d-15 Dhjetor

8.Procedura:                      

                                              a-Instruktori  ju shpjegon ne kohe reale kursanteve dhe ju jep detyra.

                                              b-Kursantet  punojne dhe ushtrohen ne menyre te pavarur.

9. Pagesa:                          a) Ne fillim       b) Me keste (1-3 keste)