KLASA TE MEDHA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te medha synojne qe kursanti te mesoje ne orare fikse dhe te perfitoje nga tarifa me te ulta. Pedagogu ju tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Ju ushtroheni ne menyre te pavarur ne shtepi dhe ne intervale te caktuara. Klasat perbehet prej 5-10 individesh dhe kursantet kane ne dispozicion ndermarrjen e tyre per tu ushtruar.

 

Karakteristikat e Klasave te Medha:

  • I-Perberja e klases: 5-10 individe.
  • II-Fillimi:  Me rregjistrim paraprake.
  • III-Rregjistrimi:   a)  Sekretaria Online, kliko ketu      b) Whatsapp, kliko ketu
  • IV-Lloji i kursit: Vetem online. Rekomandohet per individe te cilet mund te krijojne grupe dhe te perfitojne nga cmime me te ulta.
  • V-Orare:  Fikse & te Programuara.
  • VI-Programet e kurseve:     
  • VII-Kursi i radhes:Rregjistrimet behen 1-15 dite me perpara. Kurset ne klasa te medha  fillojne ne keto data:

a-20 Shkurt   b-20 Prill   c-20 Qershor d-20 Tetor   e-20 Dhjetor

Rregjistrimet per klasa te medha online jane hapur. Ju mund te rregjistroheni.

  • VIII-.Procedura:                      

                                              a-Instruktori  ju shpjegon ne kohe reale kursanteve dhe ju jep detyra.

                                              b-Kursantet  punojne dhe ushtrohen ne menyre te pavarur.

  • IX- Pagesa:                          a) Ne fillim       b) Me keste (shiko cmime)