KURSE TE DEDIKUAR

Ne kursin e dedikuar i cili mund te jete online ose ne zyre, fokusimi eshte tek kursanti. Kursanti nderveproni ne kohe reale dhe ushtroheni se bashku me pedagogun pergjate kursit.  Rekomandohet per ekonomistete rinj,ekonomistet e firmave, kontabilistet dhe individe ne fillimet e tyre te cilet jane ne distance ose nuk kane kohe per te zhvilluar ne te njejten kohe punen dhe trajnimin.

Karakteristikat e Kurseve te Dedikuar:

  • I-Perberja e klases:1 person.
  • II-Fillimi: Me rregjistrim paraprake.
  • III-Rregjistrimi:
  • IV-Lloji i kursit:  Ne zyre dhe online. Deri ne 1 Korrik 2021 do te ofrohet vetem online. Kliko ketu per tu informuar per komunikimin online.
  • V-Orare:    Rakordohet cdo jave.
  • VI-Kursi i radhes:  Ne cdo moment.
  • VII-Programet e kurseve: Kliko ketu
  • VIII-Procedura:   Instruktori punon ne kohe reale me kursantet.( Remote PC (anydesk)+Call (Whatsapp ose Skype). Forma te tjera te komunikimin online per zhvillimin e kurseve, klikoni ketu
  • IX-Pagesa:                             a) Ne fillim       b) Me keste (shiko cmime)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.