MIREMBAJTJE VJETORE

Asistencë teknike dhe financiare. Asistencë teknike online (telefon, internet) dhe pranë zyrave tona. Konsulencë praktike për regjistrime të përditshme në program. Asistencë për procedurën e mbylljes së vitit dhe për përpilimin e bilancit. Vlerësim i kërkesave për funksione, raporte dhe…

Lexo me shume

PODCAST/VIDEO

Ju mund te shikoni free video dhe te degjoni podcaste si me poshte: I-VIDEO LEKSIONE Bazat e Kontabilitetit. Kliko ketu per te pare videot. Free. II-PODCAST Manaxhim Projekti. Kliko ketu per te degjuar podcast-et.Free. III-KONTABILITETI MANUAL Kontabiliteti Manual. Kliko ketu…

Lexo me shume

RREGJISTRIMI JUAJ

Individet mund te rregjistrohen online per kurset online dhe ato ne zyre. Ne periudhen 13 Mars- 15 Shtator 2020 kurset do te zhvillohen vetem online. Pasi ju te rregjistroheni ne do te komunikojme me ju. Ne jemi te interesuar per…

Lexo me shume