PUNESIM

FORMULAR PER PUNESIMIN   KERKESE PUNESIMI Ky formular plotesohet prej individeve te cilet kerkojne pune, pavaresisht pervojes dhe aftesive te tyre. Individet prezantojne kerkesen e tyre per punesim. Kliko ketu. Nepermjet email ju dergohet nje formular ne te cilin do te kerkohet  me…

Continue Reading

PUBLIKIME

1-Mësimdhënia Online dhe Përpjekja e qendrës ‘Trajnimi IM’ për të Transformuar Edukimin Adult. Lexoni ketu.  2-Si pritet të jetë ekonomia për vitin 2024?  Lexoni ketu 3-Përfundon verifikimi i kontabilistëve, vetëm 309, nga 2300 zotërues titulli kalojnë procesin (lista). Lexoni ketu 4-Ligji i ri…

Continue Reading

Java e Sipermarrjes

Today we discussed with the Minister of Enterprise, Mrs. Delina Ibrahimi and a group of experts in the field and members of the Albanian E-Commerce Association regarding the problems of the electronic commerce sector in Albania. Among the main problems during the discussions…

Continue Reading