DHURATA JUAJ

 

Cdo individ mund te bejne nje dhurate per miqte duke ju paguar nje prej trajnimeve online qe ofron qendra.

Miqte tuaj mund ta konsumojne dhuraten brenda 1 viti 

(per periudha me shume se 1 vit, ato i nenshtrohet rivleresimeve te cmimeve)


Dhuratë për Miqtë Tuaj.

Vizitoni ‘Online Shopping’ dhe zgjidhni dhuraten per miqte tuaj

Kliko ketu

________________________________________________________________________

1.Si prenotohet dhurata?

Dhurata mund te prenotohet tek Online Shopping ose mund te shkruani ne Whatsapp, duke klikuar ketu.

 

2.Si dergohet dhurata?

Per pagesen e realizuar prej jush, krijohet nje barkode i cili printohet (se bashku me emrin e derguesit ) dhe ne zarf nepermjet postes dergohet ne adresen e dhene prej jush. Nese ju deshironi dhurata dergohet edhe nepermjet whatsapp dhe email-it.

Nepermjet telefonit personi te cilit i dedikohet dhurata do te zbuloj trajnimin te cilin ka perfituar.

 

 

 


RREGJISTRIMI JUAJ