Kontabilistet

Kontabilistet e firmave rekomandohet te analizojme me kujdes proceset e tyre te punes, llojin e aktiviteteve te cilat mbulojne si edhe stafet te cilat kane te punesuar. Ne momentin kur ju keni realizuar nje analize tuajen dhe te aftesive te stafit rekomandohet te realizoni zgjedhjen tuaj per software.

 

Rekomandimi per kontabilistet:

1- Informohuni per softwaret e kontabilitetit te informatizuar

2-Kerkoni te implementoni ne zyren tuaj softwaret me te mire aktual por edhe qe ju mundesojne lehtesim te punes me bizneset

3-Bashkepunoni me bizneset duke i monituar ato ne kohe reale. Ne kete menyre shmangni kostot financiare te udhetimit, kohen e shpenzuar dhe mundesoni rregullimin e problemeve ne kohen me te mire te mundshme.

4- Vleresoni me shume punen tuaj. Kontabilistet NUK MERREM ME PLOTESIM TE FATURAVE TE TVSH-SE. Teknollogjia ofron te tjera alternativa. Ju jeni ata te cilet do te monitoroni kete teknollogji

5- Implementimi i softwareve ne biznese i ndihmon ata ne proceset e punes, por nderkohe e lehteson edhe punen tuaj. Ju do te jeni monitoruesi, keshilluesi dhe deklaruesi i biznesit por ne kohe reale dhe ne menyre cilesore