KURSE ONLINE & ZYRE

Trajnime per Ekonomistet e rinj, jo Ekonomistet, Administratoret e bizneseve, Ekspertet Fiskal, Kontabilistet dhe Ekspertet Kontabel. Kurse praktike per software te kontabilitetit te aplikuar.

Oportunitet punesimi per te gjithe individet e interesuar per programet kompjuterike te kontabilitetit te aplikuar.
Te gjithe profesionistet e suksesshem ne ditet e sotme, dikur ishin fillestar…
Pergatituni per oportunitetin e punesimit i cili eshte perpara jush.

 

Kurset ne zyre ofrohen ne formen:

 

RREGJISTROHUNI PER KURSE 

Avantazhet e kurseve online jane:

  • 1-Kurseni kohe per te shkuar ne kursin perkates
  • 2-Forma trajnimi interesante dhe bashkekohore
  • 3-Orare te privilegjuar deri ne oret e vona te mbremjes
  • 4-Pedagogu eshte ne dispozicion pergjate seances perkatese sidomos ne kurset e dedikuar
  • 5-Nuk ka probleme apo shpenzime parkimi, tarifa transporti,tarifa për shërbimin e strehimit dhe ushqimit, plus që ju mund të jeni pjese e klasës nga çdo vend me qasje në internet.
  • 6- Menyre eko-miqesore e te mesuarit. Nuk eshte e nevojshme te perdoret leter per te shkruar dhe nuk ka nevoje te priten peme.

 

Ne trajnojme prej fillestareve deri tek profesionistet, por kerkohet perkushtim ne procesin e trajnimit.

OBJEKTIVI YNE ESHTE CILESIA

Per komunikim me te shpejte , mund te perdorni chat ne whatsapp ose ne email. Kurset mund te zhvillohen ne oraret e paradites ose ne mbasdite, duke ju mundesuar edhe zhvillimin e aktiviteteve te tjera prej jush.

Ne perfundim te kursit, kursantet certifikohen me certifikate nga prodhuesi i programit financiar. Pas perfundimit te trajnimit, kursanteve ju dergohen nepermjet email ose telefonit oferta te ndryshme pune, ne varesi te perkushtimit te treguar pergjate trajnimit.