Karta Gold

 

Nese Ju realizon nje blerje trajnimi prane qendres  ‘Trajnimi Im’, atehere perfitoni :

Karta  Gold.


 

I-  20% Zbritje Viti 1.

Ne blerjen aktuale si edhe cdo blerje tjeter qe do te beni pergjate nje viti ju do te perfitoni 20% zbritje.

II- 25% Zbritje Viti2.

Ndersa ne vitin pasues shtohen edhe +5% zbritje.  Pra zbritja ne vitin e dyte shkon ne 25%. Ne vitin e dyte duhet te beni riabonim duke bere nje blerje te re me 25% zbritje.


Numer Karte do te sherbeje numri i fatures se fiskalizuar te shitjes

Shembull: Numri i fatures se shitjes prej qendres se trajnimit per ju eshte  128/2023, atehere dhe numri i kartes suaj eshte 128/2023.


 

 

 

RREGJISTRIMI JUAJ