MICROSOFT EXCEL & SPSS

 

Kursi në Webinar për Microsoft Excel

Nivel Fillestar+ Nivel Mesatar+ Nivel i Avancuar + SPSS (fillestar)


 

Kurse në Webinar

1 Qershor – 31 Dhjetor 2023

Nje dhurate e vecante dhe interesante per miqte tuaj do te ishte nje trajnim online ne Webinar per mesimin e Microsoft Excel.

me rreth 10 ore rregjistrime

  • 4.+ SPSS Fillestar (2 Webinar)


 

Kursi ne Webinar per Microsoft Excel

  • 1-   60 % ZBRITJE PER TRAJNIMIN NE MICROSOFT EXCEL (Nivel Fillestar+Mesatar+Avancuar)

8000 LEKE

(Te tre trajnimet se bashku nga 20000 leke ne 8000 leke)

  • 2-  20% Zbritje ne cdo blerje tjeter (ju ose miku te cilit i beni dhuraten) qe do te beni pergjate nje viti.

 

 


RREGJISTRIMI JUAJ