KONSULENCE

Konsulence per programet e bizneseve/institucioneve, konsulence per rritjen e njohurive fiskale dhe kontabile te nevojshme per punen tuaj, planifikim karriere, shkrim akademik, ndertim dhe menaxhim te proceseve te punes.

SOFTWARE + KONTABILITET+FISKALITETE

VIDEO CALL

 

Konsulence Online me Video Call.

Programe Remote dhe per Video Call

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider